Откакто научихме, че предстоящият мини-сериал на FX „Фарго няма да е точно римейк на едноименния абсолютен шедьовър на братя Коен от 1996-та, а ще е по-скоро „вариация по темата” – цялостният тон и идеята ще са същите, но ще има нова история, нови герои и нова локация – вече гледаме към него със съвсем други очи и честно казано, нямаме търпение да видим какво се е получило.

На този етап все още не се знае кога ще бъде премиерната дата на сериала, но предвид това, че FX вече стартираха рекламната му кампания с първите две официални снимки, които можете да видите по-долу, смятаме, че информацията ще излезе в най-скоро време. „You betcha!”.

На снимките виждаме Мартин Фрийман като застрахователния агент Лестър Найгард (новият вариант на Джери Лъндгард, изигран в оригинала от Уилям Х. Мейси), който в опит да промени живота си се забърква в неприятности (с криминален характер) след срещата си с мистериозния герой на Били Боб Торнтън Лорн Малво (присъстващ на същата снимка), както и Алисън Толман като заместник шериф Моли Солверсон (тя ще е вариант на Мардж Гундерсон, изиграна в оригинала от Франсис Макдормънд), която ще разследва случая.

Фарго - Мартин Фрийман, Били Боб

Фарго - Алисън Толман

Освен Мартин Фрийман, Били Боб Торнтън и Алисън Толман, в ролите ще видим Кейт Уолш, Колин Ханкс, Боб Оденкърк, Джоуи Кинг, Оливър Плат, Глен Хауъртън, Ръсел Харвард и Адам Голдбърг.

Премиерата е предвидена за тази година, но все още не се знае точната дата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Фрийман ме дразни, а Торнтън е есхоул, но „Фарго“ притежава.