Raid 2: Berandal

Не се сещаме за по-добро новинарско начало на новата 2014-та година от един пълнещ душата експлозивен екшън трейлър. Точно така, официалният пълен трейлър на „Raid 2: Berandal” на Гарет Еванс е факт и е точно това, на което разчитахме.

За разлика от първия (също толкова як) тийзър, този ни запознава с историята, която в най-общи линии е следната: за да предпази семейството си и да изобличи корупцията в най-високите етажи на властта, включително и в собствения му полицейски участък, Рама (Ико Уаис) влиза под прикритие в безскрупулен престъпен джакартски синдикат, където за да се добере до боса Бангун, първо трябва да се сприятели със сина му Ичо.

Вижте трейлъра и си дръжте да не ви фръкнат новогодишните шапчици!

http://www.youtube.com/watch?v=IjLv2cW-qe0

Ах, ето на това казваме поетично насилие. Истинско изкуство! Музиката, мелето в калта, „балетът” с бейзболната бухалка, „наместването” за mano-a-mano кютека на финала… Просто прекрасно! Предвкусваме истинско екшън пиршество, по-добро дори и от отличния първи филм.

Премиерата на „Raid 2: Berandal” е на фестивала в Сънданс този месец, а по кината ще се появи на 28 март. Едно от основните ни новогодишни желания е да го видим на голям екран и у нас. Толкова ли много искаме?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Изобщо да не те притеснява, ако се бият поне колкото в първата част, ще ни занимават доволно време с йекшън.

  2. Ми… нищо особено. Това с бухалката беше смотано, а накрая тая поза с ръцете е най-тъпото нещо в клипа. Ще е по-зле от първия.
    Първия Ип Ман с Дони Йен ми е еталон за добре направен бой. Това, което виждам тук, е тъпичко.