Първата снимка от предстоящата биографична история, посветена на легендарния музикант Джеймс Браун, вече се появи в мрежата. „Get on Up” ще бъде третия филм на Тейт Тейлър („Южнячки”), който е ангажирал звездата от „42Чадуик Боузман за ролята на „Кръстника на соул-музиката”. Вижте.

Ето какво споделя режисьорът за легендата Джеймс Браун:

„Като се разрових по-надълбоко и започнах да откривам различни подробности за него – и добри, и лоши черти на характера – аз осъзнах и приех всички причини за неговото осъдително поведение, и за добрите му постъпки. Най-много ми хареса това, че той не би се спрял пред нищо и продължава непрекъснато да преоткрива себе си, за да бъде в абсолютен синхрон със съвремието. А резултатът е ясен – той променя музиката.”

Get on Up” се снима в момента край Мисисипи. Въпреки лавината от предложения, които Тейлър получава след оскаровите номинации за страхотния си втори пълнометражен филм, той предпочита да отговори с откази, за да може да работи по проекта за Джеймс Браун.

В поддържащи роли ще видим Крейг Робинсън и двете невероятни „южнячки”-дами Вайола Дейвис и Октавия Спенсър. Премиерата на „Get on Up” е предвидена за 1 август 2014 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *