Ако Джордж Клуни се е колебаел как да намери правилния баланс между драматичната реалност на Втората световна война (със стремежа да се спаси откраднатото от Хитлер културно наследство на света) и комедийните елементи, които могат да се открият в неговия отряд „пазители” (а те са всичко друго, но не и войници, потеглили на смъртоносна мисия!), може би все пак превес е взела драматичната линия.

Поне с такова впечатление оставаме от купищата откъси и „фичърети”, които опресняват информацията за следващия режисьорски проект на Клуни. Знаете, писали сме за него доста, но все пак си припомнете какво може да очаквате от „The Monuments Men” („Пазители на Наследството”).

http://www.youtube.com/watch?v=09cU3xojW2U

Режисьор на „The Monuments Men” („Пазители на Наследството”) е Джордж Клуни, който е и сценарист (наравно с Грант Хеслов) и изпълнител на една от главните роли. Останалите са запълнени от Мат Деймън, Бил Мъри, Джон Гудман, Жан Дюжарден, Хю Боневил, Боб Балабан, Кейт Бланшет, а в една от второстепенните ще видим и Захари Бахаров.

Премиерата на филма е на 7 февруари 2014, ще бъде показан също в програмата на предстоящото Берлинале и както казва героят на Дюжарден – „То Зе Монюментс Мен”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *