Шофьор на такси

Преди две години отбелязахме чудесната новина за завръщането на „Sony” на родния Blu-ray и DVD пазар, с което се запуши една от големите дупки в родното разпространение и разбира се, в сърцата на всички фенове, които обичат да притежават локализирани официални издания на любимите си филми.

За съжаление, в ситуацията на тежка икономическа криза и при и без това прекалено малък (да не кажем направо несъществуващ) пазар, младата фирма, която се беше нагърбила с амбициозната задача, не издържа финансово и се наложи да прекрати дейността си. В следствие, през последната година отново останахме без новите филми на „Sony”.

Сега обаче имаме повод за радост, защото отново се е намерил роден дистрибутор на „Sony” в лицето на „Entertainment Commerce”. И този път сме сигурни, че нещата няма да приключат безславно като преди, защото зад „Entertainment Commerce” стои един от най-старите разпространители у нас с десетки години опит зад гърба си, който познава пазара и едва ли ще си позволи някакви илюзии, които да му изиграят лоша шега.

Освен новите заглавия от каталога на „Sony” в програмата на „Entertainment Commerce” влизат и доста от старите хитове, а специален акцент са няколко Blu-ray заглавия от ново поколение специално ремастрирани в свръх високата резолюция 4К, която е бъдещето на формата. Добрата новина е, че те са напълно съвместими със сегашните плейъри и няма да се налага да обновявате техниката си.

Вижте част от заглавията, които можете да намерите по магазините, като с акцент са филмите, които лично ние сме си поръчали за Коледа.

„Ананас експрес” (Blu-ray 4K)
„Ангели и демони” (Blu-ray 4K)
„Белият дом: Под заплаха”
„Браво, момчето ми!”
Величие” (Blu-ray 4K)
Гепи
„Годзила” (Blu-ray 4K)
Джанго без окови
Елизиум
„Заразно зло: Дегенерация”
„Заразно зло: Проклятие”
„Земята: Ново начало” (Blu-ray 4K)
„Зов за завръщане” (Blu-ray 4K)
Ловци на духове” (Blu-ray 4K)
Мъже в черно” 1, 2, 3
„Невероятният Спайдър-мен” (Blu-ray 4K)
„Патриотът”
„Подземен свят: Възходът на върколаците”
Приключенията на Тинтин
Ръжда и кости” (DVD)
„Спайдър-мен” 1, 2, 3
„Спаркъл: Соул дива”
„Спешна пратка”
„Тежка категория”
„Терминатор: Спасение”
Шофьор на такси” (Blu-ray 4K)
„Яж, моли се и обичай” (DVD)
„One Direction: Това сме ние 3D”

А сега, специално за родителите, които се чудят какво да купят на малчуганите за Коледа, ето един списък и с анимационни акценти:

Angry Birds
„Ангели приятели” (DVD)
„Всички на сърф”
„Джак и бобеното зърно” (DVD)
„Кученце в джобче”  (DVD)
Къща чудовище”  (DVD)
„Ловен сезон” 1, 2
Облачно с кюфтета
Пиратите! Банда неудачници
Принцесата и жабока”  (DVD)
Рапунцел”  (DVD)
„Смърфовете”
„Смърфовете 2 3D”
„Смърфовете: Легенда за Хелоуин”
„Стюърт Литъл” 1, 2
Тайните служби на Дядо Коледа
„Трябва да хванем Дядо Коледа”  (DVD)
Хотел Трансилвания

Всички филми могат да бъдат намерени в магазините, а ние препоръчваме да се отбиете при нашите приятели от Ozonе.bg, от които можете да вземете избраните от вас филми без да се бутате с коледните навалици и по-важното – с безплатна доставка.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. „специално ремастрирани в свръх високата резолюция 4К“

    Обаче формата на тия дискове си остава Blu Ray (1920х1080) и не е 4K, така че наистина няма нужда да си сменяме плеърите. Със сигурност е по-добра картината, но разликата няма да е като преминаване от DVD към Blu Ray. Просто маркетингов трик на Сони. 😉