Deathstroke

След осезаемото разместване на пластовете във вселената на DC, ситуацията около Джо Манганело и неговия Детстроук очевидно ще претърпи промени. Той щеше да бъде основният злодей в новия филм за Батман, но след като Мат Рийвс замени (окончателно) Бен Афлек на режисьорския стол, не се чу какво ще се случи със Слейд Уилсън и неговото алтер-его.

Не е зле да напомним, че безскрупулният наемник притежава сериозен набор от убийствени умения и готовност да ги предостави на този, който може да му плати най-много и/или да му осигури това, от което има нужда. Както отбелязват комикс-специалистите, най-ценното му оръжие е неговият мозък – той е способен да използва 90% от капацитета му (според популярния мит, средностатистическият човек действа с 10% и малко отгоре), което го прави брилянтен стратег, а притежанието на допълнителна сила и скорост гарантират… спечелени битки.

Вероятно не само заради тези „благоприятни” за добър екшън качества, Warner Bros. са решили да си пробват късмета със самостоятелен филм „Deathstroke“. Макар че все още няма сключена сделка за това с Джо Манганело, очаква се актьорът да остане част от злодейската завера.

Джо Манганело
Джо Манганело

Стремежът на компанията е да привлече като режисьор Гарет Евънс, прочул се като екшън-майстор с безмилостните „The Raid” и „The Raid 2”. Но дори и да се финализират разговорите с него, все пак трябва да се измисли по-голям, „престижен” комиксов филм, в който да бъде представен за първи път героя на Манганело – въпреки появите му в Batman-видеоигри и като антагонист в „Arrow”.

За подготвяния соло-Детстроук-филм все още няма никакви официално обявени детайли – за сценарист, премиерна дата, начална дата на снимки ще трябва да се почака, но ние ще следим – и ще ви информираме!

Гарет Евънс
Гарет Евънс

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Аз съм ЗА
    Това е единствения Ди Си герой отвъд „основните“ персонажи, който истински харесвам.

  2. За мен това е новината на годината с този режисьор 🙂 Не мога дори да си представя какви бойни сцени ще има, като знам какъв тупаник беше в The Raid… Според мен Детстроук бе перфектният Батман злодей

    1. The Raid някакси съм ги пропуснал, явно това ще поправя този уикенд

    2. Заслужава си, за мен това е невероятна хореография на бойните сцени 🙂 Бих ти казал да споделиш мнение след това, но тук не знам как ще стане

    3. Имаме достатъчно новини и за двата филма (има линкове в текста по-горе), където спокойно може да се сподели мнение.

  3. Идеята е супер и Детстроук рулз, но докато не видя трейлър, не вярвам 🙂

  4. Детстроук е истински badass и е далеч от едноизмерен злодей, който иска да завладее/разруши света, но цял филм само и единствено за него? Ъммм безмислено е, WB са останали с грешното впечатление от боксофис успеха на Suicide Squad, че искаме самостоятелни злодейски DC филми, още повече за сравнително неизвестни за масовата публика като Детстроук.