Последният ъпдейт, свързан с „Nymphomaniac” („Нимфоманка”) на Ларс фон Триер, включваше представянето на 6-та глава от филма, която ни запозна с един от най-важните елементи на човешката сексуалност – смесването на болката и удоволствието.

Точно на този „мотив” залагат и два от най-новите плакати на филма, които представят аксесоари за доставяне на сексуално удоволствие чрез болка. Единият от тях е по-„традиционен”, докато вторият е… как да го кажем по-меко… по-болничък. Или за да не вземем да обидим някой или пък да провокираме философски изблик на тема „в секса няма нищо болно и ненормално”, нека да кажем, че просто не е по вкуса ни – предпочитаме кукичките и изкуствените мухи да си ги ползваме за риболов.

Това обаче не е всичко от „Nymphomaniac”. Вчера на официалния сайт на филма дебютира още един плакат (разбира се, провокативен), на който Шарлот Гейнсбур и Шая Лебоф се готвят за „четене”. Това ни напомня на една реплика и последвалата я сцена от порно класиката „Deep Throat”, но това е тема за друг разговор.

Като допълнение към плакатите ви предлагаме да видите и няколко пиперливи снимки.

Nymphomaniac” е леката и поетична история на еротичното пътешествие на една жена от нейното раждане до 50-тата ѝ годишнина, разказана от гледна точка на главната героиня.

В една студена зимна вечер старият ерген Селигман намира Джо в полусъзнание, пребита и захвърлена на улицата. След като я приютява в апартамента си, той почиства раните ѝ и се опитва да разбере как животът ѝ са е объркал до такава степен. През следващите 8 глави, той слуша много внимателно богатата, изпълнена с факти, асоциации и преплитащи се инциденти история на живота ѝ.

Режисьор на „Nymphomaniac” е Ларс фон Триер, а в ролите са Шарлот Гейнсбур, Стелан Скарсгард, Шая Лебоф, Джейми Бел, Кони Нилсен, Крисчън Слейтър, Ума Търман, Стейси Мартин, Уилям Дефо, Софи Кенеди Кларк, Миа Гот, Николас Бро, Джаспър Кристенсен и Удо Кир.

Както вероятно знаете, или пък сте видели издайническото „Volume I” и Volume II” на по-горните плакати, „Nymphomaniac”, който е с обща продължителност над 4 часа, ще бъде разделен на две части. „Nymphomaniac: Part One” ще дебютира в американските киносалони на 21 март 2014, а от 6 март ще е достъпен на VOD. „Nymphomaniac: Part Two” ще стартира на 18 април 2014, а на VOD ще е от 3 април.

Датската премиера е 25 декември. У нас филмът ще се разпространява от Арт Фест.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *