Точно както предположихме последния път, когато писахме за „Nymphomaniac” на Ларс фон Триер, ъпдейтът, който идва навръх Коледа и в деня на датската премиера на филма, е свързан с последната, 8-ма глава, озаглавена „The Gun”. Като всички останали глави досега и тя е представена от видео, снимка (виждате я най-горе) и кратък текст, който (доколкото е възможно) помага да поставим видяното в перспектива.

Chapter 8: The Gun

Sometimes things hide, because we’re familiar with them. But if you change your point of view, they can suddenly take on a whole new meaning.

Joe enters a shady business, and she quickly finds out that her life has taught her some valuable skills.

Чудно ни е дали след тази глава ще има още реклами на филма. Според нас, трябва да видим поне още един истински трейлър. Официалният сайт, който досега винаги даваше датата на следващия ъпдейт, предлага само мистериозното: More to come…? Ние ще заложим на „да”.

А сега ви предлагаме да видите едно видео от състоялия се преди няколко дни пресджънкет:

„Nymphomaniac” е леката и поетична история на еротичното пътешествие на една жена от нейното раждане до 50-тата ѝ годишнина, разказана от гледна точка на главната героиня.

В една студена зимна вечер старият ерген Селигман намира Джо в полусъзнание, пребита и захвърлена на улицата. След като я приютява в апартамента си, той почиства раните ѝ и се опитва да разбере как животът ѝ са е объркал до такава степен. През следващите 8 глави, той слуша много внимателно богатата, изпълнена с факти, асоциации и преплитащи се инциденти история на живота ѝ.

Режисьор на „Nymphomaniac” е Ларс фон Триер, а в ролите са Шарлот Гейнсбур, Стелан Скарсгард, Шая Лебоф, Джейми Бел, Кони Нилсен, Крисчън Слейтър, Ума Търман, Стейси Мартин, Уилям Дефо, Софи Кенеди Кларк, Миа Гот, Николас Бро, Джаспър Кристенсен и Удо Кир.

Nymphomaniac”, който е с обща продължителност над 4 часа, ще бъде разделен на две части. „Nymphomaniac: Part One” ще дебютира в американските киносалони на 21 март 2014, а от 6 март ще е достъпен на VOD. „Nymphomaniac: Part Two” ще стартира на 18 април 2014, а на VOD ще е от 3 април. У нас филмът ще се разпространява от Арт Фест.

Датската премиера беше на 25 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *