Гал Гадот е Wonder Woman

Откакто стана ясно, че Бен Афлек ще влезе в ролята на Батман в предстоящото продължение на „Човек от стомана”, което за момента носи заглавието „Батман срещу Супермен”, не сме писали абсолютно нищо за проекта, не защото сме супер отрицателно настроени към него (и към Афлек в частност), а защото просто не ни се занимаваше със слуховете, които никнеха под път и над път, най-често свързани с участието на един или друг супер герой.

Сега обаче имаме истинска новина, която просто няма как да подминем. Тя отново е свързана със супер герой и то какъв. Variety съобщиха (а по-късно информацията им бе потвърдена от Warner Bros.), че израелската моделка и звезда от поредицата „Бързи и яростниГал Гадот се е преборила с конкуренцията на Олга Куриленко и Елъди Янг и официално е била избрана от Зак Снайдър за ролята на Wonder Woman (Жената чудо) в предстоящия „Батман срещу Супермен”.

Ето какво споделя Снайдър за избора на Гадот и за ролята на Wonder Woman:

„Wonder Woman един от най-могъщите женски образи на всички времена, както и един от на-любимите на феновете във вселената на DC. Гал не само е страхотна актриса, но притежава и онова магическо качество, което я прави перфектна за ролята. Нямаме търпение публиката да открие Гал в първото голямо кино превъплъщение на този обичан образ.”

Ние харесваме Гадот (като актриса не знаем колко я бива, но пък е много хубава), но някак винаги сме си представяли Жената чудо малко по-пищна. Разбира се, това са бели кахъри, тъй като „Батман срещу Супермен” има потенциал да бъде такава катастрофа, че това дали Wonder Woman е пищна или не, е последното нещо, за което би се хванал човек. Не че и по принцип има някакво значение. Но както и да е, засега няма да се отчайваме и предпочитаме да гледаме позитивно на проекта, а изборът на Гадот определено ни помага за това.

Като допълнение към новината за Гал Гадот, „Variety” съобщиха, че Снайдър и Warner са в процес на кастинг и на основния злодей на филма, като основен фаворит за ролята е Калън Мълви („Враг номер едно”, „300: Rise of an Empire”). Кой обаче ще е този злодей – дали Лекс Лутър, чието участие е потвърдено или Doomsday, за когото упорито се говори – все още няма никаква информация.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. 🙂

    Скоро ще стане ясно, кой ще играе Лекс Лутър.
    А Марк Стронг като Wonder Woman, с перука или без, е нещо, което бих гледал. 🙂

  2. За Лекс Лутър избраха Джеси Айсенбърг… Може нарочно да правят противоречив кастинг, за да може да се обсъжда филма 😀