Брайън  Сингър разказва за Х-мен

Нов ден, нова информация за „X-Men: First Class” на Матю Вон, но този път не става дума за кастинг (то останаха ли свободни роли?!) и основният източник е Брайън Сингър (чрез интервю с AICN). Признайте, въпреки непрестанния порой от имена на актьори и герои, досега не знаехме много за сюжета. За щастие продуцентът Сингър е тук, за да изясни това-онова и дори да пусне един-два спойлера. Така че имайте едно на ум…

По думите на Сингър, действието ще се развива през 60-те; филмът ще се снима в Англия и САЩ, но героите ще пътуват и до СССР; младите професор Х и Магнито са приятели (което вече знаехме); Скот „Циклопа” Съмърс и Джийн Грей няма да участват, но ще видим Алекс Съмърс, познат още като Havoc (за съжаление в ролята е Лукас Тил); до месец ще видим някои от костюмите и най-важното, професор Х ще има коса и няма да е в инвалидна количка. Всъщност в този филм ще разберем как попада в нея.

О, и Зоуи Кравиц ще играе Ейнджъл Салватор (позната още като Tempest), а не Ангела (Бен Фостър в „Х-мен 3”) и ролята наистина ще й лепне чудесно.

Angel със съпругът и Beak и едно от дечицата

И като стана дума за X-мен, понеже не сме писали достатъчно за тях, носят се слухове за продължението на безобразния „Wolverine” – явно Хю Джакмън се опитва да избере между двама режисьори, Дейвид Слейд и Робърт Швентке, които, независимо от прегрешенията им („Здрач 3” и „Летателен план”), все пак са прекалено добри за проекта!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *