Нимфоманката

Добрата новина е, че свръх-очакваният „Нимфоманката” („Nymphomaniac”) на Ларс фон Триер си има роден разпространител в лицето на „Арт Фест” и ще може да бъде видян  в родните киносалони. Общо взето, не сме се съмнявали (и притеснявали), че това ще се случи – последните години не са ни подминавали филми на именити творци, каквито са Триер или Алмодовар, например – но пък знае ли човек, когато говорим за подобен пикантен проект, изненади не са изключени.

Каква е лошата новина, ще попитате. Ами, мислим да ви я спестим. Първо, едва ли ще ви е интересно да я чуете и второ, защо да си разваляме доброто настроение, което е плод не само на информацията за родния разпространител на филма, но и на дебютирането на най-новия традиционен месечен поглед към една от осемте глави на филма.

Става въпрос за 5-та глава, озаглавена „The Little Organ School”, а клипът към нея е най-провокативният, който сме виждали до момента. Както винаги клипът е придружен от снимка (която виждате по-горе) и кратко обяснение за естеството на главата. Вижте.

Глава 5 – The Little Organ School

Една хорова прелюдия от Бах:
Три гласа, всеки със собствена идентичост, звучат в пълна хармония.
С други думи: ПОЛИФОНИЯ

Чудно. Повече подробности за филма, предишните клипове, както и последните оргазмови плакати можете да откриете в новините ни до момента. А сега за пореден път ви предлагаме официалния синопсис на филма:

Nymphomaniac” е леката и поетична история на еротичното пътешествие на една жена от нейното раждане до 50-тата ѝ годишнина, разказана от гледна точка на главната героиня.

В една студена зимна вечер старият ерген Селигман намира Джо в полусъзнание, пребита и захвърлена на улицата. След като я приютява в апартамента си, той почиства раните ѝ и се опитва да разбере как животът ѝ са е объркал до такава степен. През следващите 8 глави, той слуша много внимателно богатата, изпълнена с факти, асоциации и преплитащи се инциденти история на живота ѝ.

Режисьор на „Nymphomaniac” е Ларс фон Триер, а в ролите са Шарлот Гейнсбур, Стелан Скарсгард, Шая Лебоф, Джейми Бел, Кони Нилсен, Крисчън Слейтър, Ума Търман, Стейси Мартин, Уилям Дефо, Софи Кенеди Кларк, Миа Гот, Николас Бро, Джаспър Кристенсен и Удо Кир.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Оффф, арт-(софт)порно. Накрая ни арт ни порно. Ко да му гледам тогава?! 🙂