Започваме тази новина с една сериозна клетва по адрес на Fox (а също и на YouTube), благодарение на чиито политики новият епизод на подкаста ни Inglourious Kunts, посветен на поредицата за Хищника, е блокиран и едва ли ще види свят в оригиналния си вариант, в който сме го реализирали. И причината не е да кажеш нещо сериозно, а две-три миризливи покрития. Но както и да е, пожелаваме им бял ден да не видят и продължаваме нататък.

Две седмици преди премиерата на „Хищникът“ („The Predator“) на Шейн Блек получаваме финален (винаги сме скептични към подобни определения особено когато говорим за подобни високопрофилни продукции) нецензуриран трейлър. Според доста чуждестранни колеги той е най-добрата реклама на филма до момента и макар ние да не сме сигурни, че твърдо споделяме подобни определения, ще признаем, че трейлърът е малко по-различен от предишните и като че ли дава най-добрата представа за естеството и цялостния тон на филма. Пригответе се за прилично количество екшън и забавни моменти и реплики в неподправения забавен стил на Блек. Вижте.

Две неща, които не ни харесаха. Първо, по адрес на самия трейлър – според нас доста лош подбор на музика (един тренд, който в последно време направо ни съсипва) и второ, нещо, което ще е проблем за самия филм – компютърно генерираните „ловни хрътки“ и самият Хищник в няколко епизода. Това ни вади от филма и не можем да проумеем защо е необходимо. Жалко. Иначе имаше един-два момента, които ни допаднаха, а това досега не се беше случвало в предишните реклами. И да, „predator“ е много по-яко от „sports hunter“!

В добавка ви предлагаме два телевизионни спота, единият от които е IMAX ориентиран и с който върви и постер. Преди това обаче вижте официалния синопсис.

От дълбокия космос до улиците на американско предградие, ловът се завръща в експлозивния нов филм на Шейн Блек от „Predator“ поредицата. Сега най-смъртоносните ловци във вселената са по-силни, по-умни и по-убийствени отвсякога, благодарение на генетичен ъпгрейд с ДНК на други видове. Когато малко момче случайно предизвиква завръщането им на Земята, банда бивши войници и един учител са единствените, които могат да предотвратят края на човечеството.

https://www.youtube.com/watch?v=EFhFSLC6oWE

imax плакат

Режисьор на „Хищникът“ („The Predator“) е Шейн Блек („Kiss Kiss Bang Bang”, „Железният човек 3”, „Любезните пичове“), който е и сценарист наравно с Фред Декър („RoboCop 3“). В ролите са Бойд Холбрук, Оливия Мън, Треванте Роудс, Стърлинг К. Браун, Джейкъб Тремблей, Кийган Майкъл Кий, Алфи Алън, Томас Джейн, Ивон Страховски, Едуард Джеймс Олмос, Джейк Бюси, Агусто Агилера и др.

Премиерата е 14 септември 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

 1. Единствения който може да заснеме този иначе безмислен епизод от сапунката е Мактиърнън, всички други са опитващи се!

 2. Най-голям ми е проблема с актьорската игра, в „съдби на кръстопът“ не преиграват толкова

 3. Колото повече трейлъри излизат на тази пародия толкова повече тази пародия се отдалечава от идеите и смисъла на Хищника и толкова повече нелепо и дебилно изглежда. Честно май и не искам и да го гледам. Този филм ще е абсолютна дебилщина и под текста на ревюто, коеот ще нашпишете, че филма е дебилен, ще си поговорим пак колко много този филм е тотална секира, брадва, пародия, дебилщина и простотия….
  П.С. Май всички вече знаете това…

 4. Холивудските стандарти отдавна са променени.
  В днешно време време всеки касов филм трябва да е задължително лишен от смисъл,възможно най-евтин за филмовата къща,с тотално безмозъчен сценарий.
  С 2-ве думи напудрена халтурка.
  Спомнете си първите 4-ри пришълеца.
  Всеки един от режисьорите се съобразяваше с предходния като в същото време се стараеше да допълни предишния филм и да остави нещо ново.
  Не тая абсолютно никакви надежди.
  Не се съмнявам, че Блек също знае как да остави нещо след себе си макар и да е мнооооого под класата на Мактайернън.
  Просто политиката на Холивуд е да се бълват бози с лимонади та да не вземе някой зрител случайно някоя гънка в мозъка си да развие.

 5. :Рекламирате, но кадри ли използвахте? Качете неценз. версия в_бокса или нещо такова!

 6. сниман в тъмна безлунна нощ.като алиен вс предатор 2 реквием.същата сценография и стилистика.няма да е нещо запомнящо се …