Една-единствена снимчица не е кой знае какъв повод за новина, но понеже става дума за „Шерлок” и защото тийзъра, който видяхме в началото на август, само раздразни апетита ни, защо да не си припомним, че тепърва ни очакват цели три нови епизода на чудесния сериал?

За съжаление, първата официална снимка не е на реакцията на Джон, когато разбира, че Шерлок е жив – явно за точно този момент ще трябва да почакаме още малко, но поне и двамата са в кадър, а мустаците на Фрийман, с които най-неочаквано се сблъскахме в тийзъра, отсъстват.

„Шерлок” - Бенедикт Къмбърбач и Мартин Фрийман

Според придружаващото снимката официално прес-съобщение, съвсем скоро ще разберем какво се е случило с Шерлок, как ще реагира Джон, как от своя страна Шерлок ще реагира на новината, че Джон е влюбен в интелигентната Мери, която въобще не е впечатлена от великия детектив… Уви, не се споменава нищо за трите случая, които предстоят, но сме сигурни, че ще са (поне) на нивото на първите два сезона. Ето какво казва Стивън Мофат: „Мина много време, откакто Шерлок скочи от онзи покрив – време е да разкрием истината какво се е случило между него и тротоара.” Марк Гатис допълва: „Шерлок и Джон Уотсън най-накрая се завръщат! И са точно там, където ги искаме – на улиците на Лондон и насред вълнуващи приключения.”

Разбира се, Бенедикт Къмбърбач и Мартин Фрийман се завръщат в ролите на Шерлок Холмс и доктор Уотсън, а компания им правят Уна Стъбс, Рупърт Грейвс, Луиз Брийли и Марк Гатис.

Трети сезон на ВВС сериала се състои от 3 епизода: „The Empty Hearse”, „The Sign of Three” и „His Last Vow”. Първоначалните слухове, че британската премиера на сезона ще е в края на октомври или началото на ноември, очевидно се оказаха погрешна информация и засега знаем единствено официално обявената американска премиера – 19 януари. Очаква се, имайки предвид, че става дума за британски ВВС сериал, в Англия епизодите да се излъчат преди това, но кога, не е ясно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *