Адски много харесахме Майка Монро в страхотния „It Follows” и иначе прехваления „The Guest” и затова останахме разочаровани, че „Денят на независимостта: Нова Заплаха” се оказа ужасен и не успя да я изстреля в звездна орбита, както се надявахме. Сигурни сме обаче, че тя ще получи нов шанс много скоро, и първият обещаващ проект, с който отново може да привлече вниманието върху себе се си, се нарича „Bokeh”.

Филмът е независим дебют на режисьорите Андрю Съливан и Джефри Ортуайн и разказва за млада двойка американци, които заминават на романтично пътешествие в Исландия. Една сутрин те се събуждат и откриват, че всички хора на планетата са изчезнали. В борбата им да оцелеят и да се примирят с мистериозното събитие, те преосмислят всичко, което знаят за себе си и за света.

Вижте интригуващия трейлър.

Не е най-оригиналната концепция на света, но пък изглежда чудесно, а имаме чувството, че ще видим и нещо любопитно (я за финал, я като тема), което го няма в трейлъра. Но дори и да не е така, ние обожаваме подобни фантастични истории и с огромно удоволствие ще гледаме филма при първа възможност.

плакат

Режисьори и сценаристи на „Bokeh” са Андрю Съливан и Джефри Ортуайн, а в ролите са Майка Монро, Мат О’Лиъри, Арнар Джонсън, Гънър Хелгасон и др.

Филмът ще може да бъде видян на кино, iTunes и VOD от 24 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments