Накратко, „DreamWorks” представиха най-новия пълен трейлър на голямата им надежда за потентен автомобилен франчайз „Need for Speed”, който трейлър представя подробности за историята и дава ясна представа за това какво точно можем да очакваме от филма – а именно клиширан до немай къде сюжет, дървени изпълнения (при все отличния каст) и наистина впечатляващи преследвания и каскади. С две думи, нещо, в което едва ли някой се е съмнявал от мига на обявяването на проекта.

Въпреки че „Need for Speed” е изключително популярна марка, която вероятно има доста повече почитатели от „Бързи и яростни”, не можем да се отърсим от усещането, че филмът ще е чисто и просто поредната „knock-off” версия на придобилата чудовищни размери (последните два филма направиха тонове пари, има предстояща седма част и поне още една на път) поредица, само дето ще е малко по-скъпа от тези, които виждаме обикновено.

Единственото истинско хубаво нещо, което виждаме тук, е, че огромна част от каскадите са създадени с помощта на истински коли и каскадьори – което в известна степен „заземява” действието в реалността,  а не са използвани компютърни ефекти, които да направят филма да изглежда като анимация или компютърна игра (нищо, че точно игра е в основата му).

Вижте и няколко нови снимки.

Арън Пол

Натопен за престъпление, което не е извършил, автомобилният механик и уличен състезател Тоби (Арън Пол) излиза от затвора, твърдо решен да си разчисти сметките с човека, отговорен за фалшивата му присъда. Тоби „разцепва” пътя в едно опасно крос-кънтри пътешествие, което започва като идея за отмъщение, но се оказва мисия за лично изкупление.

Режисьор на „Need for Speed” е Скот Уо („Act of Valor”), сценарият е дело на Джон и Джордж Гатинс („Flight”, „Real Steel”), а в ролите са Арън Пол, Имоджен Путс, Доминик Купър, Кид Къди, Рамон Родригес, Дакота Джонсън, Майкъл Кийтън и др.

Премиерата е 14 март 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *