Ethan Hawke

Режисьорът Алехандро Аменабар и Итън Хоук обещават „да си играят с най-дълбоките ни, първични страхове” в новия им общ филм, който е характеризиран като „сложен жанров проект” и носи името „Regression”. Ето и едно допълнение от дългогодишния партньор на Аменабар Фернандо Бовайра, който ще бъде продуцент на филма: „историята ще ни накара да се почувстваме отново истински хора и ще осъзнаем за пореден път колко сме уязвими”.

Харесваме работата и на Хоук, и на Аменабар – само подсещаме, че дело на режисьора са „Open Your Eyes”, „Другите”, изключителния „Mar adentro” („Морето в мен”/„Навътре в морето”, както и „Агора”, а началото на филмовата биография на Итън Хоук се губи в далечната 1985 година (ах, „Обществото на мъртвите поети” от 1989 и… какво ли още не!). Именно затова ще се радваме, ако има някакво специално развитие на работата по „Regression” след контактите, осъществени на Американския филмов пазар – ежегодната есенна сбирка за предлагане на филми на международни разпространители, като продажбата на правата за показ често се превръща в значително перо към бюджета за реализиране на конкретния филм.

Изпълнителният директор на FilmNation допълва как „тази вълнуваща и изпълнена с напрежение история, разказана в среда, която определено ще притежава специфична атмосфера, дълго време ще остане незабравима”. Имаме вяра на основните „двигатели” в екипа, а след като споменахме „първични страхове”, вероятно може да се разчита поне на трилър – затова бъдете сигурни, че ще ви информираме своевременно за развитие. Снимките се очаква да започнат през пролетта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *