Olympus Has Fallen

Дълго се чудихме и кумихме дали въобще да пускаме тази новина. Защото е тъжна, подходящо е да се използва и определението жалка. Изтощителният „запек”, в който все по-често изпадат киноиндустриалците, е свръхдосаден за публиката, която има желание да запази поне известна част от нормалния си разсъдък – и да продължи да ходи на кино, без съжаление за изгубеното време.

Напук на надеждите обаче, Millennium Film ще продуцират, а Focus Features ще разпространяват „London Has Fallen” – продължението (!) на „Код: Олимп” на Антон Фукуа, който изненадващо се оказа победител от сблъсъка с боксофис фиаското и обида за интелекта „Белият дом: Под заплаха” на Роланд Емерих.

С „London Has Fallen” идеята е терористичният сюжет да се пренесе на погребението на британския министър-председател, където Бътлър и компания, като „същи Отбор Америка”, ще спасят всички от надвисналата опасност. Сценаристи отново ще бъдат Катрин Бенедикт и Крейтън Ротенбергер, но Антон Фукуа има постпродукционни ангажименти с трилъра „The Equalizer” (Дензъл Уошингтън) през пролетта на 2014, когато продуцентите искат да стартират снимките на „London Has Fallen”, което означава, че за момента не е на линия. Ролите си от „Код: Олимп” ще повторят Бътлър, Ерън Екхарт, Морган Фрийман, Анджела Басет и Рада Митчъл. Търси се режисьор. (А той за какво им е?!)

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *