Няма нищо по-хубаво от луди пилета! Има – луди пилета, които танцуват самба! За всички почитатели на анимацията 20th Century Fox повтарят за кой ли път успешната формула и са готови (всъщност те са готови отдавна, но ние чак сега наваксваме) с тийзър-трейлър на втората част на „Рио” – триизмерната цветна феерия за двата уникални сини папагала и техните… дечица.

Ан Хатауей и Джеси Айзенбърг ще повторят участието си като Джул и Блу, с гласове ще се включат и номинираният за „Оскар” Анди Гарсия, носителката на „Оскар”, „Тони” и „Еми” Рита Морено, притежателят на „Грами” Бруно Марс, както и носителят на „Тони” Кристин Ченоует. Ето кратичкото видео, от което научаваме, че „Рио 2” ще се появи през пролетта на 2014.

Rio - плакат

Целият екип на анимационния хит „Рио” се завръща в продължението му и към тях се присъединяват нови актьорски и музикални таланти. Джул и Блу, заедно с трите им дечица, ще напуснат домашния уют на уникалния Рио де Жанейро и ще потеглят към Амазонка. Какво ще се случи по пътя – със сигурност ще има много приключения и интересни срещи, с приятели и врагове, и разбира се, ще има много музика. Децата печелят! И родителите, които нямат нищо против рисуваното забавление…

Премиерата на „Рио 2” е 11 април 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *