Досега не сме представяли „Charlie Countryman” на дебютанта Фредрик Бонд, първо защото филмът ни изглеждаше като една от арт забежките, в които Шая Лебоф се забърква напоследък и с които търси артистично признание (а макар и да го харесваме, поне на този етап не сме големи почитатели точно на тези му изпълнения), второ, филмът не получи никак добри ревюта след премиерата си в Сънданс и трето – и най-важно – рекламните материали, които видяхме до момента, не ни вдъхнаха особено доверие.

Сега обаче получаваме първия официален трейлър, който не изглежда съвсем за изхвърляне и решихме, че все пак си заслужава да го доведем до вниманието ви. Вижте го, а след това хвърлете едно око и на един клип и два постера.

Смятаме да се въздържим от по-сериозни коментари, като ще кажем единствено, че визуално филмът изглежда отлично, а като изключим евтиния момент с любовта и как си заслужава да се умре за нея, историята предлага достатъчно странности, че да ни накара все пак да хвърлим едно око на филма.

Друг плюс в полза на това да хвърлим едно око на филма е и впечатляващият актьорски състав, който (освен Шая Лебоф) включва Еван Рейчъл Ууд, Мадс Микелсен, Винсент Д’Онофрио, Мелиса Лио, Рупърт Гринт и Тил Швайгер.

Ето и двата плаката.

Режисьор на „Charlie Countryman” е  Фредрик Бонд, а премиерата е 15 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *