Накратко, първият трейлър от подготвяната от Брайън Пърсивал екранизация на „Крадецът на книги” определено не ни допадна и по никакъв начин не успя да разкрие качествата на романа на Маркъс Зюсак (изключително радушно приет както от критиката, така и от обикновените читатели), за които всички говорят.

Сега получаваме нов международен трейлър на филма, който отново не е нищо впечатляващо, но определено прави стъпка в правилната посока и загатва за големия потенциал на историята. Вижте.

Да, определено има подобрение, но ние поне засега оставаме скептици. Оставаме обаче и с надеждата, че филмът ще е по-добър от реклманата си кампания.

В допълнение вижте един клип, както и новия постер на филма.

Крадецът на книги - плакат

Действието на „Крадецът на книги” ни отвежда в Германия по време на Втората световна война и ни запознава с Лизел Мемингер, младото момиче, което по нетрадиционен начин успява да се откъсне от жестоката реалност. Заобиколена от страх и несигурност, Лизел започва тайно да краде книги и да ги споделя с всички хора около нея. Докато младото момиче се отдава напълно на новото хоби, нейните родители приемат под покрива си еврейски бежанец и правят всичко възможно, за да държат нацистките сили възможно най-далеч от своя дом.

Режисьор на „Крадецът на книги е Брайън Пърсивал, а в ролите са Софи Нелис, Джефри Ръш, Емили Уотсън, Нико Лирш и др.

Премиерата е 15 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *