Въпреки че започнахме малко късно по-сериозното отразяване на „Captain Phillips” на Пол Грийнграс и Том Ханкс – както вече споменахме, причината беше, че през последните три години името на Грийнграс се свързваше с толкова много проекти, които така и не видяха бял свят, че до последно смятахме, че и този няма да го бъде – вече понаваксахме достатъчно и общо взето, сега би трябвало да сте наясно с филма и не е необходимо да философстваме излишно, преди да ви представим поредния трейлър и телевизионни спотове.

Затова директно пристъпваме към тях, като искаме да споделим единственото, че сме изключително щастливи от факта, че филмът се приема доста добре и получава предимно положителни оценки – макар и не в степента на „Полет 93” (ама това си го знаехме, още в началото) – и по всичко изглежда, че ни очаква една наистина добра и напрегната екшън-драма. Вижте.

Трейлър

ТВ спотове

Като допълнение вижте и един кофти корейски постер.

Captain Phillips

Captain Phillips” е вдъхновен от истинската история на капитан Ричард Филипс, който през 2009 година, в опит да спаси екипажа си, се оставя да бъде взет за заложник от сомалийски пирати, които превземат кораба му.

Режисьор е Пол Грийнграс, а в ролите са Том Ханкс, Катрийн Кийнър, Макс Мартини, Иул Васкес, Крис Мълки, Кори Джонсън, Джон Магаро, Кристофър Стадулис и др.

Премиерата е 11 октомври 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. В Полет 93, Грийнграс, по наистина страхотен начин, ни разказа как Бог е създадал света, не за 6 дни, а за 144 часа.
    Всички знаем, че проблемът тук не е как мерим времето….! 😀
    Опасявам се, че като фухкция този филм ще е идентичен с Полет 93 и с него Грийнграс прави, това което направи и с П93… цапа си ръцете.
    Както и да е. Филмът сигурно ще е хубав. 🙂

  2. „Полет 93“ наистина беше страхотен филм… макар че тотално ми е избледнял 🙁