Това лято видяхме първия трейлър на дългоочакваната екранизация „The Secret Life of Walter Mitty” на Бен Стилър (и с Бен Стилър), който – като първи истински поглед към филма и какво можем да очакваме от него – ни се стори доста приятен и дори обещаващ. Сега, с приближаването на премиерата по Коледа, получаваме нов, още по-дълъг и отново доста красив трейлър.

Гледайки радващия окото трейлър, който за разлика от предишния, дава поне някаква представа за сюжета (казват, че дори разказвал прекалено много, но имайки предвид структурата на филма, не може да се нарече „спойлърски”), любопитството ни нараства с още една идея и трябва да признаем, че филмът ни се гледа, така че рекламата явно си върши работата.

Това, което ни кара да обуздаем очакванията си, са първите ревюта и впечатления – „The Secret Life of Walter Mitty” беше показан на Нюйоркския фестивал миналия уикенд и реакциите са определено смесени. Някои критици настояват, че всякакви очаквания и предположения за награди и номинации (били те на Академията или други престижни отличия) са абсолютно необосновани.

Ние ще трябва да изчакаме още няколко месеца, преди да гледаме филма и сами да си съставим мнение за качествата му, а междувременно ще продължаваме да следим рекламната кампания, която включва и няколко плаката.

Уолтър Мити (Бен Стилър), редактор в списание „LIFE”, води анонимен и безинтересен живот, от който често „бяга”, отдавайки се на фантазии посред бял ден за героизъм, романс и екшън. Когато работата му и тази на колежката му Черил (Кристен Уиг), към която изпитва сериозно привличане, са поставени в опасност, Уолтър предприема действие в „реалния живот”, което го отвежда на приключение по-невероятно от всичко, което някога си е представял.

Режисьор на „The Secret Life of Walter Mitty” е Бен Стилър, който изпълнява и главната роля, а сред останалите актьори са Адам Скот, Кристен Уиг, Шърли Маклейн, Шон Пен, Патън Осуалт, Катрин Хан и др.

Премиерата на филма е 25 декември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *