„Warrior”

Warrior” е старичък филм (от 2009), но чак сега намира разпространение. Това е и причината зад стартирането на успешната му рекламна кампания, която се върти в момента. Казваме успешна, защото почти всички колеги се изказват изключително ласкаво за нея.

Първо видяхме два тийзър плаката (можете да ги видите по-долу), а сега е ред и на трейлъра. Общо взето това, което виждаме в него ни допада, но не сме впечатлени. Някак ни се струва, че той опитва „toо hard” да изглежда драматичен и достоен за някакви големи награди. От друга страна същото си мислехе и за „Боецът”, така че…

Като изключим драматичните напъни, доста ни харесва идеята за филм ала „Роки”, където двама герои, при това братя, за всеки от които казваме, че е „нашият” се изправят един срещу друг на ринга. Последния път, когато сме гледали подобно нещо беше през 1999, а филмът се казваше „Големият бой” („Play It to the Bone”) и беше с участието на Бандерас и Харелсън – тъпотийка, която обаче си харесваме, при това доста. В него имахме проблеми кой ще излезе големият победител, пък представяме си тук, където нещата ще са сериозни.

Режисьор на „Warrior” е Гавин О’Конър („Miracle”, „Гордост и слава”), а в ролите на двамата братя, борещи се за шампионската титла в „MMA”, са Том Харди и Джоуъл Еджертън. Във филма участват още Ник Нолти, Дженифър Морисън, Ноа Емерих, Кевин Дън и Кърт Енгъл.

Премиерата е на 9 септември.

Том Харди - Warrior

Джоуел Еджертън - Warrior

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. "Warrior", "The wrestler", "The Fighter"… Наддаване е имало за тези заглавия… 🙂