Накратко, вече сме виждали достатъчно от амбициозната модерна версия на „The Secret Life of Walter Mitty” на Бен Стилър и ако трябва да сме честни, определено сме заинтригувани, но първите отзиви за филма са доста смесени, така че още един поглед към него, от който да опитаме да придобием по-добра представа за това, което ни очаква, няма да ни навреди. Проблемът е, че макар и с продължителност 3:15 минути, трейлърът не предлага кой знае какво ново.

Няма какво повече да добавим към това, което сме споделяли до момента като впечатления. Не бихме казали, че филмът е сред най-очакваните от нас заглавия, но както казахме по-горе, определено сме заинтригувани и искаме да го гледаме. А разделението на мненията „Oscar worthy” срещу „miss” допълнително засилва желанието ни. Винаги сме си падали по филми, които в такава голяма степен поляризират публиката.

Уолтър Мити (Бен Стилър), редактор в списание „LIFE”, води анонимен и безинтересен живот, от който често „бяга” отдавайки се на фантазии посред бял ден за героизъм, романс и екшън. Когато работата му и тази на колежката му Черил (Кристен Уиг), към която изпитва сериозно привличане, са поставени в опасност, Уолтър предприема действие в „реалния живот”, което го отвежда на приключение по-невероятно от всичко, което някога си е представял.

Режисьор на „The Secret Life of Walter Mitty” е Бен Стилър, който изпълнява и главната роля, а сред останалите актьори са Адам Скот, Кристен Уиг, Шърли Маклейн, Шон Пен, Патън Осуалт, Катрин Хан и др.

Премиерата на филма е 25 декември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *