Дакота Джонсън и Чарли Хънам

Тази новина се публикува в името на пълнотата на киноинформацията в сайта. Ако не сте забелязали стремежа ни да игнорираме екранизацията на „Fifty Shades of Grey” – казваме ви го в прав текст: нито сме чели бестселъра на „великата” авторка, обсебила умовете на „мамите” по цял свят със своето садо-мазо-творение (според „Форбс” тя е най-богатата писателка в света – wtf?!), нито имаме намерение да гледаме филма по романа, за подготовката по който споделихме още миналия юни. Не пропуснахме да ви информираме за финализирането на режисьорския „кастинг”, а сега е време да отбележим туитовете на авторката Ерика Ленърд Джеймс от онзи ден, около които зажужаха като в разбунен кошер най-разнообразни коментари.

6:00 PM – 2 Sep 2013

I am delighted to let you know that the lovely Dakota Johnson has agreed to be our Anastasia in the film adaptation of Fifty Shades of Grey.

9,145 Retweets; 2,299 favorites

7:00 PM – 2 Sep 2013

The gorgeous and talented Charlie Hunnam will be Christian Grey in the film adaptation of Fifty Shades of Grey.

12,566 Retweets; 3,433 favorites

Любопитна подробност – под „чуруликването” от 6 PM се срещат реплики като „Кой?” или „Не ни грее коя ще бъде в ролята на Анастасия – кажете ни кого сте избрали за Кристиян!”, а броят на харесванията на второто „туитче” и препращанията му са общо взето с 30% по-голяма активност. Не че се поинтересувахме от коментарите под новината за Чарли Хънам – често казано ни е свръх-досадно да скролваме десетки и стотици ах-ох-вания, свързани с „Нюансите…”, при това 100% нюансирани от + до – безкрайност!

И така, Дакота Джонсън и Чарли Хънам са избраниците, филмът се очаква на екран на 1 август 2014. Харесва ни да си припомняме коментарите на Ема Уотсън (със слухове за поемане на ролята на Анастасия) – „Кой би си помислил, че бих участвала във филм по „50 нюанса…”? Ама наистина, съвсем наистина?!”, както и на Арми Хамър „Докато снимах „Самотният рейнджър”, моят агент направи намек, който аз пресякох веднага – стига бе, това си е порно за мами! Не участвам!

Дакота Джонсън е щерка на Мелани Грифит и Дон Джонсън (в интерес на истината, май прилича повече на татко си), имаше малка роля в „Социалната мрежа”, привлякла е вниимание с участието си в комедията на Fox „Ben and Kate”, появява се и във „The Five Year Engagement”, както и във „Внедрени в час”. Все още не сме проверили щателно тв-драмата „Sons of Anarchy”, но Чарли Хънам ни направи добро впечатление в „The Ledge” на Матю Чапман от 2011 и особено в „Огненият пръстен” само да не се фръцкаше толкова с „буци и каяци” – цена нямаше да има!). Все пак акцентът в официалния пресрилийз на Universal Pictures и Focus Features е именно участието на Хънам, най-вероятно в светлината на (сравнително) успешното представяне на летния чудовищно-гигантско-роботски екшън на Гийермо дел Торо (гледах го три пъти, филмът ме кефи много, а и момчето си става!).

Може би си струва да напомним, че и продуцентите на екранизацията – Майкъл де Лука и Дана Брунети (плюс авторката на романа), и режисьорката Сам Тейлър-Джонсън са личен избор на Е. Л. Джеймс. Какво ли още може да се очаква до началото на снимките? Не се притеснявайте, ще ви държим в течение на потока от информация.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Хахаха ужас… 😀 И мен ме кефи тоя пич. Хитър е, сега ще стане новия вселенски секс-символ. Pacific Rim 3 пъти? 😀 Маниак! Аз го гледах само 2. 😀

  2. Лоша прогноза. :/ Нито от него ще излезе нещо, нито 50 шит прави звезди. :/