300: Rise of an Empire

За наша голяма изненада първият трейлър на „300: Rise of an Empire” не се оказа помията, която очаквахме, в следствие на което в момента отношението ни към това, иначе абсолютно ненужно продължение, предистория или каквото е там – sequel-prequel-midquel-parallel-origin story (засега се вписва във всички възможни варианти) – е по-скоро положително. Или ако трябва да бъдем честни, по-точното описание е, че не е напълно отрицателно.

Но да оставим това настрана и да престъпим към конкретния повод за новината. А той е, че „Warner” разпространиха нов, доста по-кратичък и ударен трейлър. А покрай него ние се възползваме и предлагаме на вниманието ви и поредица „character” постери, които дебютираха около представянето на филма на Comic-Con. Вижте.

http://www.youtube.com/watch?amp;v=s7_-kOfEiEg

Принципно сме почитатели на по-стегнатите и пунктуални трейлъри, особено когато става дума за подобни, лишени от някакви сериозни драматургични качества екшън-тупаки, но съвсем определено този трейлър ни хареса по-малко от първия. На този етап обаче това не променя нещата и бихме рискували да хвърлим едно око на филма заради оригинала на Зак Снайдър, който харесваме, и заради любовта ни към Ева Грийн.

Ето и споменатите плакати.

300: Rise of an Empire” изправя Темистокъл срещу нахлуването на необятните сили на персите, предвождани от самообявилия се за бог Ксеркс, и срещу отмъстителния командир на персийския флот Артемизия.

Режисьор е Ноам Мъро, а в ролите са Съливан Стейпълтън, Ева Грийн, Лина Хийди, Родриго Санторо, Андрю Тиернън и др.

Премиерата е 7 март 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *