Близо година не сме писали нищо за предстоящия телевизионен сериал на Франк ДарабонтL.A. Noir”, който беше преименуван на далеч по-скучното „Mob City” (по едно време беше известен и като „Lost Angels”), но ето че сега имаме чудесен повод отново да обърнем поглед към него.

TNT представиха официално промо на сериала, което (като изключим снимката, която видяхме преди време) представлява първия ни истински поглед към проекта, и колкото и да е тийзърски, той все пак дава някаква представа за какво можем да очакваме от него – ако не друго, то поне като стил.

Обожаваме епохата и подобни истории, а и (чисто визуално) доста ни допада това, което виждаме, и общо взето нямаме търпение да видим вече готовите шест епизода на първия сезон, но имаме едно на ум, за да не стане като с „Гангстерски отдел”, който притежаваше абсолютно същия потенциал, но се провали по всички параграфи. Не че нямаме доверие на Дарабонт, напротив, просто на този етап ще сме малко по-пестеливи в очакванията си и няма да мислим за сериала като за „Поверително от Ел Ей” в телевизионен вариант.

В случай, че не сте запознати, „Mob City” е създаден по книгата на Джон Бънтин „L.A. Noir: The Struggle for the Soul of America’s Most Seductive City” и разказва за разигралия се през 40-те години на миналия век сблъсък между разяжданата от корупция полиция на Лос Анжелис и организираната престъпност, предвождана от небезизвестния гангстер Мики Коен.

В главните роли ще видим Джон Бърнтал, Джефри ДеМън, Нийл Макдона, Томас Джейн, Джереми Люк, Едуард Бърнс, Робърт Непър, Майло Вентимиля, Рон Рифкин, Алекса Давалос, Саймън Пег и други.

Още веднъж, режисьор на пилотния епизод на „Mob City” е Франк Дарабонт, който е и изпълнителен продуцент на сериала, а премиерата му е 4 декември.

Mob City

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *