Отлична новина! TNT явно са харесали пилота на Франк ДарабонтL.A. Noir” достатъчно, за да поръчат официално първия сезон, който ще се състои от 6 епизода. Въпреки че им отне няколко месеца обмисляне и размотаване (доколкото знаем снимките на пилота приключиха още началото на лятото), ние не изпитвахме особено силни притеснения – доста обещаващи проекти са били отрязвани преди да стигнат до нас, но за „L.A. Noir” просто не вярвахме, че подобно нещо може да се случи и бяхме сигурни, че ще видим поне едно кратичко първо сезонче.

Шест епизода са си шест епизода и ние ще ги гледаме с огромен кеф, когато и да се появят. Засега обаче единственото, което виждаме, е първата снимка от сериала (вече не се налага да го наричаме пилот!), а тя може да е приятна за окото и пълна с атмосфера и обещания за качествена криминална история от особено интересна епоха, но пак си остава абсолютен тийзър. Като че ли различаваме Джон Бърнтал и Джефри ДеМън, но дори и за тях не сме сигурни. Сред останалите актьори в сериала са Нийл Макдона, Томас Джейн, Майло Вентимиля (единственото име, което малко ни притеснява), Саймън Пег (въпреки че неговата роля едва ли ще е нещо повече от кратка поява, просто няма как да го пропуснем), Рон Рифкин, Алекса Давалос и други.

„L.A. Noir” на Дарабонт

Общо взето, единственото ни оплакване от „L.A. Noir” и Франк Дарабонт е скоростта, с която вторият предвижва първия – според слуховете от наречената зелена светлина за проекта до завършването на пилота са минали цели  10 месеца, после около 4 за одобрението и сега тепърва ще се правят шестте епизода. Дали имаме шанс да ги видим другата година? Силно се надяваме, но засега новини по този въпрос няма. Ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Драги Франк Дарабонт, подхващай „Дългата разходка“ час по-скоро, ако обичаш. Мерси.