През годините името на Джей Джей Ейбрамс стана синоним на мистерия и секретност, дори и когато става дума за високопрофилните му проекти като „Стар Трек”, „Невъзможна мисия”, а сега и „Star Wars”. Най-ярки примери за начина, по който работи той, са личният му режисьорски филм „Супер 8” и продуцентският му „Чудовищно”, който се превърна в истинско маркетингово явление с първия си тийзър.

По всичко изглежда, че точно това явление се опитат да повторят и с най-новия му проект, за който все още няма абсолютно никаква информация – нито дали е филм, телевизионен или уеб сериал, нито дори заглавие. Споменатото по-горе „Stranger” идва от заглавието на тийзъра, който можете да видите по-долу, но дали това ще е заглавието и на самия проект, кой може да каже?

Доста хора плюят по стратегията на Ейбрамс, но за нас тя работи. В момента не само искаме да знаем за какво става въпрос, но каквото и да е то, имаме твърдото желание да го гледаме!

Докато чакаме да научим какво, по дяволите, е „Stranger”, искаме да споделим и един слух, касаещ „Star Wars VII” – единствения проект, за който сме (относително) сигурни, че не се отнася горният тийзър. Badass Digest споменават, че „Disney” и „Lucasfilm” са взели решение (което обаче не е официално) да изместят премиерата на филма за 15 декември 2015. Идеята е, че така Ейбрамс ще има повече време да завърши филма без притеснения.

Дали това ще се потвърди очакваме да разберем наравно с подробностите около „Stranger”. Soon WE will know.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Абе то хубаво nice, ама какво се случи с тоя проект – потъна с едната си претенция за тийзър сензационност…