Още не сме видели дори „Thor: The Dark World” и засега единствените ни впечатления от Втората фаза на „Marvel” са от „Железният човек 3”, но това не ни пречи да следим Третата фаза доста внимателно – или поне един вече сигурен филм от нея, който уви ще видим чак на 31 юли 2015. Да, става дума за „Ant-Man” и да, премиерата му е чак средата на по-следващата година. Но когато става дума за филм на Едгар Райт и при това филм, за който се носят слухове от години, просто не можем да игнорираме развитието около проекта, дори и на толкова ранен етап. Особено пък когато режисьорът ни дразни по този начин…

Ето какво сподели Райт чрез своя Twitter акаунт, след като си беше взел около месец (напълно заслужена) почивка:

„Now I’m back in LA, it’s high time to finish a little something I’ve been working on…”

Ant-Men

За съжаление, на милионите въпроси, които тази снимка повдигна (дали е от снимането на тест-клипа, който беше показан на миналогодишния Comic-con, дали е нов тест, да не би да е избран главния актьор, тестове на костюма ли са, какво ли…), много бързо се получи отговор и той е леко разочароващото: снимката е от оригиналния тест-клип, което означава, че е на повече от година и Райт просто я е използвал като тийзър. Въпреки това преценихме, че си заслужава да я споделим – ако очаквате „Ant-Man” с поне половината от нашия интерес и любопитство, значи нямате търпение да дойде, ако не премиерата, то поне началото на снимките.

Но да не забравяме, че когато Райт казва, че се връща на работа, това най-вероятно означава преработване и доизкусуряване на сценария, както и началото на кастинга. С малко късмет скоро може да пишем новина за самия Ant-Man, който и да е той. А дотогава имаме да гледаме „The World’s End”, почти толкова дългоочаквания завършек на „Cornetto” трилогията.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *