За да ни подготвят за наближаването на премиерата на трети сезон на „Homeland”, преди десетина дни „Showtime” пуснаха един съвсем кратичък тийзър, който ни зарадва, но по-скоро защото ни напомни за сериала и че тази есен се завръща, не защото беше особено як тийзър – макар и съвсем кадърно направен, без абсолютно никакви кадри беше просто прекалено тийзърски за нашия вкус. Но сега получаваме първия действителен трейлър, който не само е изключително надъхващ (поне за фенове на сериала като нас, дори и след няколко дребни разочарования във втори сезон), но и в цели три минути успява доста добре да ни припомни какво се случи в първите два сезона. Вижте трейлъра, а след това и гореспоменатия тийзър.

http://www.youtube.com/watch?v=iXOUIsu-E0Q

http://www.youtube.com/watch?v=ArjvJeI8NgU

Особено ни радва почти пълната липса на реплики в трейлъра – много добре се допълват двата клипа, но продължаваме да твърдим, че тийзърът има нужда от някой и друг кадър и то от трети сезон. Какво е реклама на „Homeland” без поне един ненормален поглед от Клеър Дейнс?

Ето го и официалния (малко очевиден и не особено подробен) синопсис на трети сезон – имайте предвид, че започва с описание на сериала като цяло.

„Homeland” разказва историята на Кери Матисън, ЦРУ агент със свои собствени демони, която се убеждава, че всички следи към спасяването на американския войник, после конгресмен, а в момента беглец Никълъс Броуди са част от план на Ал Кайда, който ще се осъществи на американска земя. Трети сезон започва след ужасяващата терористична атака, която съсипа ЦРУ и превърна Броуди в най-търсеният терорист на света. Докато Кери и Сол се опитват да възстановят личния и професионалния си живот, те стават важна част от издирването на Броуди.

Homeland” се завръща на малките екрани на 29 септември, а в ролите се завръщат Клеър Дейнс, Деймиън Луис, Морена Бакарин и Манди Патинкин. Някои герои – и съответно техните актьори – няма да се завърнат за трети сезон, но засега ще се въздържим от мега-спойлъри за всички, които имат да наваксват със сериала.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Първият сезон го изгледахме на един дъх …
    Точно затова средата на втория ни бе доста разочароващо да спрем да гледаме когато просто стана трудно да се вярва на това, което се случва …