Накратко, появи се нов трейлър на „Machete Kills” – продължението на поляризиращото феновете „grindhouse” упражнение на Робърт Родригес „Мачете”, който разкрива малко повече от историята на филма и представя първия ни поглед към злодея, чиято роля се изпълнява от Мел Гибсън.

Като допълнение, след трейлъра можете да видите няколко плаката, които се посъбраха от последния път, в който писахме за филма.

http://www.youtube.com/watch?v=-sjnoJE30LM

Ох, чудим се докога ще я „доят” тази и без това тъпа „шега” с Чарли Шийн и многобройните му сексуални партньори – има я (под една или друга форма) във всеки втори филм с негово участие и въобще не е смешна.

Като цяло в трейлъра имаше един-два готини момента, като това с електроекзекуцията – хареса ни как го изиграва Трехо, но общо взето ни тъпее повече от първия и не успява да „проговори” на скрития в нас любител на „grindhouse”, „експлоатейшън” евтинийки, така че наистина да ни запали.

Имахме някакви надежди за Мел Гибсън, но това, което видяхме, ни е „meh”. За секундите, в които се мерна, Лейди Гага беше добре и се надяваме, че в крайна сметка поне тя няма да ни разочарова.

Ето и споменатите по-горе плакати.

Machete Kills - Чарли Шийн

Machete Kills - София Вергара

Machete Kills - Мишел Родригес

Мачете е вербуван от правителството на САЩ за мисия, която би била невъзможна за всеки смъртен човек. Мачете трябва да води битки из цяло Мексико, за да свали побъркан картелен лидер (и ексцентричен милиардер и търговец на оръжия), който има план да разпали глобална война, изпращайки оръжие в космоса. Мачете се изправя срещу цяла армия в опит да прекрати плана за глобална анархия.

Режисьор на „Machete Kills” е Робърт Родригес, а в ролите са Дани Трехо, Мел Гибсън, Чарли Шийн, София Вергара, Амбър Хърд, Деймиън Бичир, Алекса Вега, Мишел Родригес, Джесика Алба, Том Савини, Лейди Гага, Уилям Садлър, Марко Зарор и др.

Премиерата е 11 октомври 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ако бях Антонио Бандерас, само с мустаци щях да ходя. 😀
    Tрейлъра става.

  2. Този вече е смешен или поне има смешни неща. Насилието също обещава да бъде интересно (сцената с перките на моторницата, която наряза войниците). Жалко, обаче че нито първия, нито втория филм могат да се доближат до класата на супер якия fake trailer от grindhouse проекта на Тарантино и Родригес.