Въпросът, който ни занимава напоследък, когато чуем името Киану Рийвс, е кой от двата му предстоящи проекта ще бъде по-голяма брадва – режисьорският му „Man of Tai Chi” или фентъзи-екшънът на Карл Ринш „47 Ronin”.

Съдейки по рекламите, които сме виждали до момента, това би трябвало да е „Man of Tai Chi”, тъй като ако не друго, в „47 Ronin”, който е обект и на настоящата ни новина, има няколко интересни „създания”, което абсолютно винаги е в плюс.

За съжаление, в най-новия международен трейлър на филма няма нито едно от тези създания – тук акцентът са надписите, но пък цветната визия е далеч по-привлекателна за окото от тази на „Man of Tai Chi”.

http://www.youtube.com/watch?v=OL-C81c4COU

Да, изглежда като нещо доста глупаво и най-вероятно точно това ще е реакцията ни и към самия филм, без значение какви „крийчъри” и каква визия има. При това положение, редно ще е да изчакаме самите филми за окончателен отговор на въпроса кой ще е по-голяма брадва.

Вижте и най-новия плакат, който е далеч по-кофти от първите  четири, съвсем не лоши „character” постери, които видяхме.

47 Ronin - плакат

Режисьор на „47 Ronin” е Карл Ринш, а в ролите ще видим Киану Рийвс, Таданобу Асано, Ринко Кикучи, Хироюки Санада, Ко Шибасаки, Харука Абе, Рик Дженсет и др.

Премиерата е 26 декември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

    1. С Keйдж положението е по-тегаво даже, щото той понякога е и добър актьор.