Дочакахме и още един филм с доста сериозни проблеми в продукцията. Подобно на „Z-та световна война” и „47 Ronin” имаше промени в историята, преснимания, многократно надвишен бюджет и сблъсъци между режисьора Карл Ринш и продуцентите върху правото за така наречения „final cut”, което, не много изненадващо, доведе до отлагането на премиерната дата, първоначално планирана за края на миналата година.

Всичко това обаче вече е зад гърба ни и тази Коледа ни предстои да видим дали филмът ще успее да превъзмогне проблемите си, така както го сториха „Титаник” и споменатият по-горе „Z-та световна война”, или ще катастрофира като „Самотният рейнджър” например.

Идея за това в коя посока биха се „наклонили везните”, може да ви даде първият трейлър на филма. Вижте.

Знаем, че го казваме често, но, боже, какво дърво е Киану! Но да не го обсъждаме, ако филмът е хубав, ще го преглътнем Киану, както е ставало доста пъти досега. Истинският проблем е, че от трейлъра не оставаме с впечатление, че ни очаква нещо добро, при все множеството елементи, по които принципно си падаме.

Най-общо, „47 Ronin” ни мяза на някой от многото азиатски фентъзи-екшъни от последните години с елементи на „300” и „Карибски пирати”, но без лековатия и развлекателен тон, който те предлагат.

Като допълнение вижте и четири нелоши „character” постери.

47 Ronin - Warrior

47 Ronin - Freak

47 Ronin - Киану Рийвс

47 Ronin - Witch

Режисьор на „47 Ronin” е Карл Ринш, а в ролите ще видим Киану Рийвс, Таданобу Асано, Ринко Кикучи, Хироюки Санада, Ко Шибасаки, Харука Абе, Рик Дженсет и др.

Премиерата е 26 декември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *