С новините за „Captain America: The Winter Soldier” сме толкова назад с материала (общо взето единственото, което сме пускали са няколко концептуални рисунки, които видяхме наравно с куп други, посветени на филмите от втора фаза на „Marvel”), че честно казано не знаем откъде да започнем. Точно затова ще го караме накратко и без излишно размотаване.

Вчера, във връзка с предстоящия панел на „Captain America: The Winter Soldier” на тазгодишния Comic-Con, в интернет се появи първият тийзър постер на филма, който го играе, чисто и просто, „ел класико” – ясен, изчистен и точно по темата.

Като допълнение към плаката, ето и част от нещата, които пропуснахме до момента: първата официална снимка на героичния Капитан, както и първия ни (неофициален) поглед към главния злодей Winter Soldier (известен още като Бъки Барнс). Кой е той и за какво се бори можете да разберете от изключително информативното видео веднага под снимката.

Captain America: The Winter Soldier

Captain America: The Winter Soldier

Последно, ето и доста лаконичния официален синопсис, но като че ли не е необходимо нищо повече.

Captain America: The Winter Soldier” започва там, където свърши „Отмъстителите” – Стив Роджърс се бори да приеме ролята си в модерния свят. Той се съюзява с Черната вдовица Наташа Романов, за да се справи с могъщ, но забулен в сенки враг, който се появява във Вашингтон.

Дали и „Captain America: The Winter Soldier” (както и „Thor: The Dark World”) ще успее да се възползва от успеха на „Отмъстителите”, така както го направи „Железният човек 3”, тепърва ни предстои да разберем.

Режисьори на „Captain America: The Winter Soldier” са Антъни и Джо Русо, а в ролите са Крис Евънс, Скарлет Йохансон, Антъни Маки, Себастиан Стан, Самюъл Л. Джаксън, Робърт Редфорд, Коби Смълдърс, Емили Ван Камп, Доминик Купър, Хейли Атуел и др.

Премиерата е 4 април 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *