Ако сте се чудили какво се случва с Ерик Бана напоследък, ето какво. Той и Ребека Хол изпълняват главните роли в политическия/шпионски трилър „Closed Circuit”, разказващ за бившите любовници Мартин (Бана) и Клаудия (Хол), чиято лоялност е поставена на изпитание, а животът им е изложен на риск, след като двамата се нагърбват със защитата в дело за тероризъм.

В скоро време не сме попадали на наистина добър филм от подобен тип – последният, за който се сещаме, е страхотният „Дама, поп, асо, шпионин”, макар че не сме съвсем сигурни, че двата са, така да се каже, съпоставими – но поне на хартия „Closed Circuit” изглежда обещаващ. Сценарият е дело на Стив Найт („Eastern Promises”), а режисурата е поверена на Джон Кроули („Boy A”).

Вижте първия трейлър.

Не е най-вълнуващия трейлър, който сме гледали, но определено не е и много лош. Съдейки по него ни се струва, че в сравнение с други подобни филми, „Closed Circuit” ще се класира малко над средното ниво, което, само по себе си, не е нещо супер-положително, но за нас е ОК.

В допълнение вижте и първия плакат.

Режисьор на „Closed Circuit” е Джон Кроули, а в ролите са Ерик Бана, Ребека Хол, Риз Ахмед, Киаран Хиндс, Джим Бродбенд, Джулия Стайлс, Кенет Кранам, Ан-Мари Дъф и др.

Премиерата е 28 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Определено изглежда обещаващо. 🙂 Ясно, че няма да е като „Дама, поп, асо, шпионин“, но напоследък рядко излизат качествени шпионски филми. Радвам се, че Джулия Стайлс и Киаран Хиндс ще ги видя отново в такъв вид филм. 🙂