Точно преди два дни, покрай първия телевизионен спот на фантастичния екшън на Нийл Бломкамп „Elysium”, си говорехме, че след като филмът отдавна е готов, единственото, което „Sony” трябва да правят, е да го рекламират подобаващо и да не вземат да се изложат.

Е, явно някой ни е чул, защото те точно това и правят – дават сериозен „кикстарт” на рекламната кампания с един 3-минутен отличен трейлър, който освен че изглежда страхотно, дава и доста по-добра представа за историята. Вижте.

Какво да кажем, лично на нас филмът ни изглежда страхотно – има си почти всички елементи, които ценим в една фантастика – и съвсем определено се очертава като да бъде най-кефещото заглавие на лятото. Нямаме търпение.

През 2159 година има две класи хора: много богатите, които живеят на съвършената космическа станция Elysium, и останалите, които живеят на пренаселената, съсипана Земя. Роудс (Джоди Фостър) представлява безмилостното правителство, готово на всичко, за да приложи анти-имиграционен закон, който да защити луксозния стандарт на гражданите на Elysium. Но хората от Земята няма да спрат да се опитват да проникнат по всякакви начини. Когато късметът му изневерява за пореден път, Макс (Мат Деймън) се оказва принуден да поеме опасна мисия, която – ако има успех – може не само да спаси живота му, но и да донесе равенство в тези поляризирани светове.

Режисьор на „Elysium” е Нийл Бломкамп („Сектор 9”), а в ролите са Мат Деймън, Джоди Фостър, Шарлто Копли, Уилям Фикнър, Диего Луна, Вагнер Мора и Алис Брага.

Премиерата е 9 август 2013.

Update: Вижте и най-нояия постер на филма.

Elysium - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Трейлърът е перфектен. Въпреки това ще се изненадам ако е добър(ми хареса) колкото D9.

  2. Очаквам да е повече от сносно лятно филмче. Очаквам качествен сай-фай екшън, който да ми държи влага няколко години. 🙂 Много ли искам? 🙂