Не е за вярване, но след тригодишната епопея около създаването на изключително сложния в техническо отношение „Gravity” на Алфонсо Куарон – според първоначалната информация филмът трябва да е 60% CGI, да се развива в реално време и да е изграден от няколко доста дълги кадри, единият от които с продължителност 17 минути –  изглежда, че той най-накрая ще види бял свят.

Очаква се първият трейлър на филма да дебютира по-късно днес (ослушвайте се за ъпдейт), а докато това стане, може да позагреете с един промо-спот, представен от (отвратителните) Entertainment Tonight, както и с любопитния официален постер.

http://www.youtube.com/watch?v=yveFKSg74bQ

Тук няма какво да коментираме, по едно време очакванията ни за филма бяха придобили почти религиозни измерения и в известна степен все още са, така че би било истинска ерес да си вадим заключения от подобни кадри. Ще си изчакаме трейлъра като хората и чак тогава ще си съставяме мнение.

Ето и плаката.

първи постер на „Gravity”

Сандра Бълок е в ролята на доктор Райън Стоун, брилянтен биоинженер, която е на първата си космическа мисия, заедно с ветерана астронавт Мат Ковалски (Джордж Клуни), командир на последния полет в кариерата си. На привидно рутинна космическа разходка се случва истинска катастрофа. Совалката е унищожена, оставяйки Стоун и Ковалски напълно сами – завързани един към друг и отправящи се към безкрайния мрак. Оглушителното мълчание им подсказва, че са изгубили всякаква връзка със Земята… и каквито и да е шансове за спасение. Докато страхът се превръща в паника, всяка глътка въздух изяжда малкото количество кислород, което им е останало, и единственият им шанс за завръщане у дома може би се крие в ужасяващия открит космос.

Режисьор на „Gravity” е Алфонсо Куарон, а в ролите са Сандра Бълок и Джордж Клуни.

Премиерата е насрочена (надяваме се този път наистина за последно) за 4 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Постера определено е много як. Поне мен ме кафи доста. Хваща окото 😉