Джесика Частейн и Колин Фарел отдавна са любимци на публиката – тя предизвиква членовете на Академията да я номинират за Оскар, той има леееки отклонения от избора на правилни роли, но и двамата са доказали актьорския си талант, и съвсем неслучайно легендарната Лив Улман ги е ангажирала в своя следващ проект. Улман ще режисира адаптация по пиесата „Госпожица Юлия” („Miss Julie”) на Аугуст Стриндберг, а първите кадри тук ни отпращат в епоха, която по странен начин им „отива” и на двамата актьори.

Джесика Частейн

Колин Фарел

Госпожица Юлия (Джесика Частейн) е дъщеря на заможен земевладелец и прелъстява един от камериерите (Колин Фарел), а неговата любовниица (Саманта Мортън) е удивена и ужасена от този факт. Фарел изглежда просто уникално с особеното, свито-виновно-примирено изражение, спретнат в костюмче; Джесика също приковава погледи, а на една от снимките имате възможност да видите и самата Лив Улман в действие. Изборът на място за снимките е северна Ирландия.

Все още не се знае кога трябва да е готов филма, но може да си представим, например, че ще се появи на есенните фестивали.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Ся, Светли, Стриндберг принципно е написал „Госпожица Юлия“, за „Мис Джули“ не знам 🙂

  2. Коригирам от името на Светли, която ще бъде санкционирана! 🙂 Санкционирам и себе си, че пуснах новината без да погледна. 🙂

  3. А такааа, издай ме, че не съм чела пиесата! B|
    Никой още не знае как ще се казва филма при това… Стига мааа – ей ся ше ме редактира/санкционира „главния“ 🙂