Rush” на Рон Хауърд е труден за „продаване” и сме изненадани, че от „Universal” (поне засега) не са ни засипали с един куп подвеждащи трейлъри, опитващи да го представят като нещо, което не е, а вместо това са се съсредоточили върху задачата да го направят достояние на максимален брой хора, чисто и просто чрез „искрена” количествена реклама.

Най-новият трейлър на филма е продължение на тази стратегия и затвърждава усещането, че филмът ще бъде стилизиран и добре изпипан екшън с малко повече патос и псевдо-философии за „живота и смъртта” отколкото е необходимо. Въпреки това, също както и при предишните реклами на филма, това, което виждаме, ни допада и продължаваме да бъдем оптимисти за крайния резултат.

Заедно с трейлъра в интернет дебютира и първият постер на филма, който е класически „star driven” тийзър, в който няма нищо оригинално. Надяваме се по-нататък да измислят нещо по-интересно – само русите къдри на Тор няма да свършат работа.

Rush - плакат

Rush” е впечатляваща възстановка на безмилостното съперничество за трофея на Формула 1 през 70-те години на ХХ век между чаровния английски красавец и плейбой Джеймс Хънт (Крис Хемсуърт ) и дисциплинирания, методичен австриец и брилянтен професионалист Ники Лауда (Даниел Брюл). Филмът проследява двамата състезатели на пистата и в личния им живот, разкривайки тяхната страст, изправяща ги пред връхната точка на физическите и психическите им възможности, където всяка грешка може да коства живота им.

Режисьор на „Rush” е Рон Хауърд, сценарият е дело на двукратно номинирания за „Оскар” Питър Морган („Кралицата”, „Фрост/Никсън”), а в ролите ще видим Крис Хемсуърт, Даниел Брюл, Оливия Уайлд, Александра Мария Лара, Натали Дормър, Крисчън МакКей и др.

Премиерата е 20 септември 2013 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments