Засега „Star Trek Into Darkness” и „Pacific Rim” са тазгодишните ни първенци по количество отразени рекламни материали, но напоследък „Man of Steel” („Човек от стомана”) набира скорост и нищо чудно в оставащия един месец до премиерата му да ги задмине. Или ако не да ги задмине, поне да ги застигне.

Най-новият ъпдейт, свързан с рекламната му кампания, включва един доста добре изглеждащ, екшън ориентиран телевизионен спот; една патриотична реклама на националната гвардия на Америка, която прави паралел между американските войници и Супермен (в нея има и няколко невиждани досега кадри от филма); както и два не лоши (или поне единия) постера. Вижте ги.

http://www.youtube.com/watch?v=_M3LPOE3fFc

Man of Steel - плакат

Man of Steel - плакат

В пантеона на супергероите Супермен е най-разпознаваемият и уважаван герой на всички времена. Кларк Кент/Кал-Ел (Хенри Кавил) е млад журналист на 20 и няколко години, който не може да се почувства част от света, неспособен да си представи свръх-силите му. Изпратен преди години на Земята от изключително развитата, далечна планета Криптон, Кларк се измъчва от въпроса кой е и защо е тук. Възпитан от осиновителите си Марта (Даян Лейн) и Джонатън Кент (Кевин Костнър), Кларк скоро научава, че супер способностите му водят до трудни решения. И когато Земята е нападната, дали тези свръх-сили ще запазят мира или ще разделят и победят света ни? Кларк трябва да стане героя, познат като Супермен, за да се превърне в последната надежда на човечеството и да спаси близките си.

Режисьор на „Man of Steel” е Зак Снайдър („300”, „Пазителите”), а в ролите са Хенри Кавил (Супермен/Кал-Ел/Кларк Кент), Кевин Костнър и Даян Лейн (Джонатън и Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Майкъл Шанън (Генерал Зод), Антие Трауе (Фаора), Ръсел Кроу (Джор-Ел) и Айелет Зурер (Лара Лор-Ван).

Премиерата е 14 юни 2013.

Повече за филма можете да научите в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. За Супермен не знам, но едната реклама ме накара да съжалявам, че нямаме Национална гвардия, че да мога да се запиша…