Вампирският „Only Lovers Left Alive” на Джим Джармуш е поредният изключително обещаващ филм, който следим и очакваме с голям интерес и който ще дебютира на тазгодишния фестивал в Кан. Благородно завиждаме на всички, които ще присъстват – ние успяхме да се акредитираме, но, уви, ще се разминем…

Но да оставим това настрана. Конкретно за филма, вече имахме възможност да видим първата официална снимка, на която Том Хидълстън и Тилда Суинтън „излъчваха вампиризъм” – нещо, което те и по принцип си правят – но сега, благодарение на първите два клипа, представени от Indiewire, имаме възможност да придобием малко по-добра представа за това, което ни очаква.

Не му върви на Хидълстън с косата и това си е. Като изключим визията и тона на филма, който ни се връзва с очакванията, които имаме от Джармуш, тези две клипчета не разкриват чак толкова много и цялостната история продължава да тъне в мистерия. Разбира се, имаме един кратък синопсис (можете да го видите по-долу), който ни дава поне някаква представа, но имаме желание за нещо… по-конкретно. Явно ще трябва да изчакаме трейлъра, макар че се съмняваме, че и той ще ни предложи нещо повече.

Ето го и споменатия синопсис:

Адам (Том Хидълстън) е ъндърграунд музикант, който е дълбоко депресиран от човешката дейност. Той се събира с вековната си любов Ева (Тилда Суинтън), но идиличната им любов скоро е прекъсната от появата на Ава (Мила Васиковска), дивата и неконтролируема по-малка сестра на Ева.

Режисьор на „Only Lovers Left Alive” е Джим Джармуш („Дух-куче: Пътят на самурая”, „Мъртвец”, „Прекършени цветя”), а в ролите са Том Хидълстън, Тилда Суинтън, Мила Васиковска, Джон Хърт, Антон Йелчин, Уейн Ринстън и др.

Премиерата е 25 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Правилно! На Светлето никакви новини, свързани с Къмбата и ХидълстОн. :рРр