В случая с „Мъпетите” се действа по предписанието на Пух – „колкото повече – толкова повече”! То май не останаха филми, с които да не са се бъзикали любимите ни плюшени познайници„Зеленият Фенер” просто беше създаден като за Кърмит, а и лесно може да се досетим кое е прасето с жабешка татуировка. Но с приближаването на премиерната дата, Disney пускат още един трейлър-„официоз”: като за хора, които искат да знаят „какво, по дяволите, да гледат на кино?” Мен ако бяха попитали, можеха да си спестят човешката „романтична” двойка, която продължава да ми се струва ненужна кръпка в сюжета. Кърмит и Пиги не са ли достатъчни? Явно не, ама стига празни приказки – вижте поредния трейлър :

Вече не били известни, така ли? Това просто означава, че ще се оттласнат от дъното и ще си пробият път до върха – отново! И филмът си изглежда такъв, какъвто ще го очакват зрителите му в прочутия Ден на благодарността. Трейлърчето си е средностатистическо отвсякъде. Дали да не му лепнем и по-недружелюбни епитети след „бума” на пародийните тийзъри, които си бяха върха?! Специален поздрав от няколко секунди (на 1:58) с появата на любимите ми цинични старци – „Филмът 3D ли ще бъде? – Не, „Мъпетите” са само в едно измерение, както винаги!” ‘Айде, да не забравяме за какво сме се събрали – подсещаме ви накратко за сюжета, пък вие ще прецените дали да дойдете на кино. ‘Щото в „Операционната” няма да пропуснем…

По време на почивката им в Лос Анджелис, огромният фен на Мъпетите Уолтър и приятелите му Гари (Сийгъл) и Мери (Адамс) разкриват подъл план на очарователно кръстения нефтен магнат Текс Ричман (Крис Купър). Той възнамерява да изравни със земята театъра на Мъпетите, за да постави нефтена сонда и да се възползва от наскоро откритите залежи под бившия клуб на Мъпетите. За да съберат 10-те милиона, нужни за спасяването на театъра, Уолтър, Мери и Гари помагат на Кърмит да събере всички мъпети, разделили се отдавна. Сега Мис Пиги е моден редактор в Париж, Фози има група, с която свири в казино в Рино, Животното е в клиника, където се опитва да се научи да контролира гнева си, а Гонзо е бизнес магнат.

Българската премиера на филма е 27 януари 2012.

Вижте и още няколко рекламнии визии, от които лично мен най-много ме радва Животинската – страхотия е!, както и „карето”, ‘щото там присъстват Гонзо и ръбестите философи на възраст. Останалите са си шаренки, както се очаква от куклена Disney „празнична” продукция за всички възрасти. Check them out!

Мъпетите - плакат

Мъпетите - плакат

Мъпетите - плакат

Мъпетите - плакат

Мъпетите - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *