Тази седмица се появи първият трейлър на режисьорския дебют на Кеану Рийвс „Man of Tai Chi” и въпреки че не ни грабна подобаващо, все пак решихме, че е крайно време да представим проекта, за който все не намирахме време досега.

Копродукция между САЩ и Китай, „Man of Tai Chi” е историята на млад майстор на бойните изкуства (Тайгър Ху Чен), който се забърква в съмнителен турнир, организиран от още по-съмнителен тип (Кеану Рийвс), чиято истинска цел е да го корумпира и да го превърне в убиец.

Във филма участват още Карън Мок, Саймън Йам и Ико Ювайс, а хореограф на бойните сцени е легендарният вече Юен Уу-Пин („Тигър и дракон”), с който Кеану е работил по „Матрицата” (обещанието на Рийвс е за нон-стоп екшън, което той превежда като минимум 40 минути бой, което е впечатляващо много, дано не се окаже безумна скука).

Вижте първия трейлър и специално ви поздравяваме с последната реплика.

Какво дърво е Кеану, просто не е истина! Let. The show. Begin. WTF?! По-зле е и от класиките „Wow” и “I know kung fu”.

Честно казано, „Man of Tai Chi” ни изглежда като добре позната евтинийка, но сме сигурни, че още на ниво трейлър ще си намери запалени фенове, които вече се кълнат, че това е най-великият филм на света. Заради тях ще добавим и първия плакат на филма, както и няколко снимки, които се появиха в нета преди десетина дни.

Както вече стана ясно, „Man of Tai Chi” е режисьорският дебют на Кеану Рийвс. Премиерата се очаква по-късно тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Баси тъпнята! И Кеану не дърво, ами… направо незнам какво е. По-некадърен актьор няма.

  2. Това изглежда ужасно долнопробно … тоест идеално за Киану Рийвс 😀

  3. И разбира се накрая се оказва, че Киано злодеят, е всъщност най-големият майстор на Кунг Фу. Добрият герой е ужасно изненадан, но все пак побеждава убивайки режисьора по особено жесток начин.