В края на следващата седмица предстои премиерата на „Железният човек 3”, който, както вероятно знаете, ще сложи началото на така наречената „втора фаза” от филмовата вселена на „Marvel”. Освен това, Железният човек е най-високопрофилният самостоятелен образ, притежаван от студиото в момента (филмовите права за Спайдър-мен и Х-мен се държат от други) и е напълно логично те да използват случая, за да дадат тласък на останалите си филми от „фазата”, първи сред които е „Thor: The Dark World”.

Големият „тласък” ще бъде даден на 23 април, вторник, когато ще дебютира трейлърът на филма, а сега за лека загрявка получаваме първия официален постер. Не много изненадващо, на него откриваме Крис Хемсурът като титулярния герой Тор, „носещ пердетата на мама” и размахващ гръмотевичния Мьолнир. Малко скучничък, но едва ли някой е очаквал от „Тор 2” някакви плакатни шедьоври.

Thor: The Dark World - плакат

Надяваме се трейлърът да е по-свеж.

В случай, че не знаете, в „Thor: The Dark World” Тор ще се изправи срещу древната раса Dark Elves, предвождана от страховития Малекит (в ролята Кристофър Екълстън), които се завръщат, за да потопят вселената в постоянен мрак. За да се справи с врага, пред който дори и Один и Асгард се огъват, Тор трябва да се отправи на най-личното си и опасно пътешествие до момента, което ще го срещне отново с Джейн Фостър и ще го принуди да жертва всичко, за да ни спаси.

Режисьор на „Thor: The Dark World” е Алън Тейлър, а в ролите са Крис Хемсуърт, Кристофър Екълстън, Том Хидълстън, Натали Портман, Стелан Скарсгард, Антъни Хопкинс, Кат Денингс, Идрис Елба, Рей Стивънсън, Рене Русо, Закъри Ливай, Джейми Александър, Адеуалей Акинуйе-Агбаже и др.

Премиерата е 8 ноември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments