Първият трейлър на „A Single Shot” не може да се нарече точно нов, но досега все не намирахме време да ви го представим, въпреки че филмът ни изглежда супер обещаващ (в началото на годината се запознахме с него покрай първите снимки) и актьорският състав включва Сам Рокуел, Джефри Райт, Уилям Х. Мейси и още няколко добре познати имена. Дори бяхме решили, че след толкова отлагане направо няма смисъл да пишем отделна новина, но в крайна сметка смятаме, че си заслужава вниманието – изключително атмосферен и истинска радост за окото (и ухото), трейлърът определено си свърши работата и ние поне запомнихме заглавието „A Single Shot”. Вижте как ще ви се отрази на вас, а след това можете да прочетете официалния синопсис, за да се ориентирате в сюжета, който не е особено очевиден само от трейлъра.

http://www.youtube.com/watch?v=vOTaCsHvIAc

A Single Shot” е историята на обикновен човек на име Джон Муун, един трагичен инцидент, неговото отчаяние и нуждата от изкупление. Докато ловува за елени извън сезона Муун случайно застрелва младо момиче. Опитвайки се да скрие тялото и в пещера, той открива сериозна сума пари. Това е началото не само на напрегнато и вълнуващо приключение, но и на смъртоносно преследване между бракониера и закоравелите престъпници, които искат да се отърват от него. Джон Муун ще трябва да ги надхитри, ако иска да спаси себе си и семейството си.

Режисьор на „A Single Shot” е Дейвид М. Розентал, сценарист и автор на романа, по който е създадена екранизацията, е Матю Ф. Джоунс, а в главните роли ще видим Сам Рокуел, Джефри Райт, Джейсън Айзъкс, Кели Райли, Тед Ливайн, Джо Андерсън, Мелиса Лио и Уилям Х. Мейси.

Въпреки че беше показан на няколко престижни фестивала, „A Single Shot” все още няма официална премиера за масово кино-разпространение.

A Single Shot - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *