Update: Точно както ни беше обещано, трейлърът е вече факт. Може да видите него и коментара ни тук.

––

Когато в неделя видяхме няколко нови снимки от доста очакваната фантастика „Elysium” на Нийл Бломкамп, се оплакахме, че ни е писнало от дребни снимчици тук-там, и е крайно време да видим първия тийзър трейлър. Е, по всичко изглежда, че няма да ни се наложи да чакаме твърде дълго.

Вчера на специално събитие, на което „Sony” показаха 10 минути от филма (отзивите са повече от фантастични), бе представен и първият трейлър на филма и официално бе обявено, че той ще бъде достъпен за всички по-късно днес или най-късно утре сутринта наше време, така че очаквайте включване.

Наравно с трейлъра дебютира и първият плакат на филма, за който няма нужда да чакаме до утре, а можем да видим още сега.

постер на „Elysium”

Очевиден акцент е екзоскелетът, който Мат Деймън носи по всички снимки до момента – как и защо обаче ни е трудно да коментираме, затова ще изчакаме да видим трейлъра.

През 2159 година има две класи хора: много богатите, които живеят на съвършената космическа станция Elysium, и останалите, които живеят на пренаселената, съсипана Земя. Роудс (Джоди Фостър) представлява безмилостното правителство, готово на всичко, за да приложи анти-имиграционен закон, който да защити луксозния стандарт на гражданите на Elysium. Но хората от Земята няма да спрат да се опитват да проникнат по всякакви начини. Когато късметът му изневерява, Макс (Мат Деймън) се оказва принуден да поеме опасна мисия, която – ако има успех – може не само да спаси живота му, но и да донесе равенство в тези поляризирани светове.

Elysium” е вторият пълнометражен филм на Нийл Бломкамп („Сектор 9”), с участието на Мат Деймън, Джоди Фостър, Шарлто Копли, Уилям Фикнър и Алис Брага.

Премиерата е 9 август 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *