The Lone Ranger

3 юли е все още (относително) далеч, но предвид бюджетните мащаби на „The Lone Ranger” и факта, че ако не искат втори „Джон Картър” от „Disney” ще трябва да се постараят малко повече с маркетинга, а не просто да разчитат на имената на Вербински, Деп и Брукхаймър, сме учудени, че на рекламния фронт на фентъзи уестърна е все още спокойно.

Сега, месец след последния път, когато писахме за филма по повод японския му трейлър, като че ли нещата се раздвижват – последните няколко дни на час по лъжичка дебютират поредица „character posters”, а вчера се появи и нов екшън ориентиран телевизионен спот – но все още не е ясно дали това няма да се окаже инцидентно и пак да трябва да почакаме още малко за очакваната по-масирана атака.

Екшънът винаги е бил важна част от филмите на Вербински и този спот показва, че и „The Lone Ranger” няма да е изключение. Тепърва обаче предстои да видим повечко от сцената с влаковата катастрофа, за която се говори, че ще е еквивалентът на вече емблематичните моменти с тройната фехтовка във въртящото се колело във вторите „Пирати” и финалния сблъсък във водовъртежа на трета част.

Ето и споменатите „character posters”, които са излезли до момента.

The Lone Ranger

The Lone Ranger

The Lone Ranger

The Lone Ranger

The Lone Ranger

The Lone Ranger

За финал вижте и няколко снимки.

Режисьор на „The Lone Ranger” е Гор Вербински („Предизвестена смърт”, първите три „Карибски пирати”, „Ранго”), а сценарият е дело на Тед Елиът, Тери Росио и Джъстин Хейти. В ролите са Джони Деп, Арми Хамър, Том Уилкинсън, Уилям Фикнър, Бари Пепър, Хелена Бонам Картър, Рут Уилсън и др.

Премиерата е 3 юли 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *