White House Down

White House Down” на Роланд Емерих винаги е бил по-високопрофилният от двата нови проекта, посветени на превземането на Белия дом – ако не заради Емерих или продадения за 3 милиона сценарий на Джеймс Вандербилт, то поне заради актьорите, изпълняващи главните роли, Чанинг Тейтъм и Джейми Фокс, които в момента са едни от най-големите звезди на Америка – но след като през изминалия уикенд „Olympus Has Fallen” се справи изненадващо добре в щатския боксофис, Емерих вече не може да разчита на стари лаври (разбирайте разрушението на Белия дом в „Денят на независимостта”) и ще трябва да се понапъне и да покаже нещо наистина интересно, за да успее да надцака конкурента си.

Дали ще се справи със задачата най-вероятно ще разберем, когато видим първия трейлър, който се очаква да дебютира днес, по-късно вечерта наше време (може да се оглеждате за ъпдейт), а докато очакваме това да се случи, ви предлагаме да видите първите три любопитни, но не особено грабващи тийзър постери на филма.

White House Down

White House Down

White House Down

Може пък постерите да отразяват и нашата ситуация. В момента, също както невинните и нищо неподозиращи хора от плакатите, които блажено си се размотават без да подозират за предстоящата атака, така сме и ние, занимаващи се с всекидневните си работни задачки, без да очакваме, че ще бъдем взривени от предстоящия трейлър. Да видим!

Като допълнение ви предлагаме да хвърлите око и на една галерия от снимки.

Режисьор на „White House Down” на Роланд Емерих, а освен Чанинг Тейтъм и Джейми Фокс, във филма ще видим Маги Джиленхол, Джеймс Уудс, Ричард Дженкинс, Джейсън Кларк, Джоуи Кинг, Ланс Редик и др.

Премиерата е 28 юни 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Не сме го позабравили, ти си го изпуснал. Eто го тук.
    Знам, че търсачката ни е кофти, но точно за този филм си излиза всичко като хората. Пък и винаги можеш да чъкнеш на тага. 😉