Преди две седмици видяхме нов откъс от „Welcome To The Punch” на Ерън Крийви, който беше своеобразен контрапункт на първия, екшън ориентиран трейлър и съпътстващия го клип от края на миналата година и във въздуха остана да виси въпросът как двата типа разказ ще се комбинират във филма.

Сега Empire представят кратко видео зад кулисите, което в известна степен дава някакъв отговор. Във видеото, режисьорът Крийви и главните актьори Джеймс Макавой и Марк Стронг хвърлят малко повече светлина върху естеството на филма, какъв тип заглавия са послужили за вдъхновение на екипа, както и допълнителна информация за историята и героите.

Като допълнение, вижте и един клип, който показва събитието, което се оказва катализатор на цялата история. А в случай, че не сте разбрали от по-горното видео (или от предишните ни новини, посветени на филма), тя е следната:

Макс Люински (Джеймс Макавой) е млад детектив, твърдо решен да залови гангстер на име Джейкъб Стърнууд (Марк Стронг). След провален обир синът на Стърнууд има нужда от сериозна медицинска помощ и Макс предлага на шефа си (Дейвид Мориси) да заложат капан на бащата, използвайки сина. Макс е уверен, че планът ще проработи, но не всички са на същото мнение…

http://www.youtube.com/watch?v=qzeLJYfgwoQ&feature

Режисьор на „Welcome to the Punch” е Ерън Крийви, а в ролите ще видим Джейм Макавой, Марк Стронг, Дейвид Мориси, Джейсън Флеминг, Андреа Райсбъроу, Елис Гейбъл, Питър Мълън и др.

Британската премиера е 15 март, а американската е две седмици по-късно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *